Massage och träning för

välbefinnande och bättre hälsa!

Behandlingar

Klassisk massage

Regelbunden massage lindrar trötthet, smärta i axlar, rygg, nacke  och du känner dig mjukare, mer avslappnad och rörligare. Vetenskapliga studier visar att massage påverkar kroppen positivt och att de fysiska och mentala effekterna är många.

 

 

Idrottsmassage

En trött muskel skadas lättare än en utvilad. Tränar man hårt och ofta hamnar man lätt på gränsen av vad muskeln klarar utan att skadas. Regelbundna behandlingar leder till att muskelns återhämtning påskyndas och risken för skador minskar och möjliggör en intensivare träning.

 

Hotstone massage

 

En djupgående massage med varma lavastenar, en lång skön helkroppsbehndling

 

 

Värkområden

Vid inflammation eller svår värk är det inte alltid lämpligt med massage. Jag behandlar då med galvanisk ström för smärtlindring eller med rehabtejp.

 

 

Syra Bas konsultation

Har du rätt pH i kroppen? Precis som våra sjöar blir försurade kan även vi drabbas. För lågt pH gör dig trött och sänker ditt immunförsvar vilket gör dig mer utsatt för sjukdomar. Jag utför pH-test med lackmuspapper, går igenom ev. åkommor samt ger förslag på hur du förbättrar dina värden.

 

 

Hårmineralanalys

Ett tillförlitligt sätt att mäta kroppens mineralstatus och tungmetallbelastning. En hårmineralanalys avslöjar på ett unikt sätt den inre miljön i kroppens celler under en längre tidsperiod.

 

 

Vaxning

Ett smidigt sätt att bli av med oönskad hårväxt. Du slipper stubb och upplever minskad hårväxt.

 

 

Ansiktsbehandling

En härlig behandling som lyfter, rengör och bygger upp din hud. Jag arbetar med galvanisk ström.

 

Frans och brynfärgning

 

Fransförlängning

 

mailto: carin@rubbscrubb.se 0731-566633